Skip to content

Welkom op mijn fotografische reis, waar het creëren van prachtige beelden altijd een centrale rol heeft gespeeld in mijn leven. Mijn passie voor fotografie begon op mijn twaalfde, toen ik mijn allereerste spiegelreflexcamera kocht. Sinds dat moment ben ik verliefd geworden op het vastleggen van momenten en het verkennen van de kunst van fotografie. Hoewel er in de loop der jaren momenten waren waarop mijn toewijding wat minder was, is mijn liefde voor dit vak nooit afgenomen.

Een Herontdekking in 2016

In 2016 heb ik mijn fotografiepassie met hernieuwde energie omarmd. Gedreven door een onweerstaanbare drang om mezelf te ontwikkelen, heb ik verschillende fotografie-opleidingen gevolgd, waaronder die aan de Nederlandse Fotovakschool, Fotoschool Statief en de Interieuracademie. Deze ervaringen hebben mijn visie verbreed en hebben me geholpen om nieuwe manieren van kijken en vastleggen te ontdekken.

Beelden met Betekenis

Wat me echt blij maakt, is de kunst van het samenwerken met opdrachtgevers om tot adembenemende beelden te komen. Het gevoel van voldoening dat ontstaat wanneer we samen een visie tot leven brengen is heerlijk. Mijn expertise strekt zich  voornamelijk uit tot diverse aspecten van bedrijfsfotografie en architectuurfotografie. Of het nu gaat om het vastleggen van de ziel van een bedrijf of het vasthouden van de schoonheid van architectonische creaties, ik sta klaar om diepere betekenissen vast te leggen in elk beeld.

Een Nieuw Hoofdstuk in 2021

Met de wens om mijn passie volledig na te streven, heb ik in 2021 de sprong gewaagd en ben ik begonnen als professioneel fotograaf. Dit nieuwe hoofdstuk stelt me in staat om mijn creatieve visie te delen en de wereld te laten zien zoals ik die zie, één beeld tegelijk. Ik nodig u van harte uit om deel te nemen aan mijn reis, waar we samen momenten vastleggen die voor altijd zullen blijven voortleven.

Leg vandaag vast, bewaar voor altijd.

Neem contact met mij op om je visie te bespreken en samen te werken aan beelden die een verhaal vertellen. Samen kunnen we de wereld door mijn lens bekijken en de essentie van uw verhaal vastleggen in beelden die de tand des tijds zullen doorstaan. Samen brengen we je visie tot leven.

Back To Top